Rize’den CORANAVİRÜS Diye Trabzon’a gönderilmişti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’den CORANAVİRÜS şüphesiyle Trabzon’a sevk edildiği duyurulan Hastayla ilgili Sağlık Bakanı Sabah saatlerinde açıklama yaparak korkulacak birşey olmadığını açıkladı.

Rize ve Trabzon’dan bir grup, iş için Tayland’a gitti. Bu gruptan ismi açıklanmayan bir kişi ülkeye döndüğünde yüksek ateş şikayetiyle Rize Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Tayland’dan geldiği belirten hasta, Koronavirüs (covid-19) şüphesiyle gözlem altına alındı. Rize’deki tedavisinin ardından Trabzon’daki Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hastadan kan örneği alınıp, araştırmaya gönderildi.


SOĞUK ALGINLIĞI…
Bugün ise konuyla alakalı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadelerde bulundu;


”Koronavirüs şüphesiyle Rize Devlet Hastanesi’nde gözlem altında tutulan hastanın testleri tamamlandı. Ankara Ulusal Viroloji Laboratuvarımızda incelenen numunelerde hastanın Koronavirüs değil mevsimsel grip olduğu anlaşıldı. Hastamız bugün taburcu edilecek.”

Rize’den Trabzon’a gönderildiği açıklanan hastayla ilgili Yaşanan bu olayı duyan vatandaşlar tedirgin olurken Sağlık Bakanlığından gelen bu açıklama vatandaşların Vatandaşların tedirginligini giderdi.


Öte yandan söz konusu hastanın Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevkinin gerçekleşmediği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rize’den CORANAVİRÜS Diye Trabzon’a gönderilmişti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin