Son Dakika Acı Haber Sultan Murat’ın Sevilen Kavalcısı Hayatını Kaybetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon ve Karadeniz’in yakında. Tanıdığı Kavalcı Yusuf diye Tanınan Yusuf Öztürk Yaşama Tutumamadı.

Trabzon Köprübaşı Nüfusuna Kayıtlı Sultan Murat Esnaflarından ve Karadenizin yetiştirdiği kaval ustalarından .biri olan Yusuf Öztürk  yaklaşık bir ay önce geçirdigi trafik kazası sonrası tedavi görüyordu.

Olay Şöyle Oldu!

Samsun’da düğünden dönerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan müzisyen, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesinde 29 gün önce gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğünlerde ve Sultan Murat yaylasında Kaval Çalarak ve esnaflık yaparak hayatını sürdüren Herkes tarafından sevilen Sultan Murat’ın Gülen Yüzü Kavalcı Yusuf Öztürk 11 çocuk babası olup  (67) yaşındaydı , Trabzon’daki düğünden Samsun’daki evine dönerken evinin yakınında yaya olarak yolun karşısına geçmek isterken Murat B. idaresindeki 06 FV 0614 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan. Öztürk 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı  ameliyata alınan. Yusuf Öztürk, kazadan 29 gün sonra bu akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Araklı Karanfil Mobilya Çalışanlarından Gökhan Öztürk’ün’de babası Olan (kavalcı) Yusuf Öztürk’ün Cenazesi Trabzon Köprübaşı’na getirilerek Defnedilecek.

Cenazesi Yarın İkindi Namazından sonra Beşköy’de Aile Mezarlığında Defnedilecek.

 

Karadenizhaber61

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Dakika Acı Haber Sultan Murat’ın Sevilen Kavalcısı Hayatını Kaybetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin