Son Dakika Düzce’de 30 Araç birbirine girdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelen son dakika haberine göre; Düzce’de TEM Otoyolu Gölyaka gişeler mevkisinde 1 TIR’ın kayması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 30 araç çarpıştı.

Kaza bölgesinde bulunan CNN TÜRK ekibinden Esra Emral: “10 dakika içinde 3 büyük kaza arka arkaya oldu. Ambulansların içinde yaralılara toplu halde müdahale ediliyor Çok sayıda yaralı var. İnsanlar ciddi anlamda panik olmuş durumda. İstanbul yönüne yol tamamen kapanmış durumda” dedi.

Kaza, TEM Otoyolu Gölyaka gişeler mevkisinde meydana geldi. 1 TIR’ın kayması sonucu yaşanan zincirleme kazada 30 araç birbirine girdiİstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, bölgeye Karayolları, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler yaralılara müdahale ediyor. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülmeye çalışılıyor. Ekipler bir yandan da yolu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor

10 DAKİKA İÇİNDE ARKA ARKAYA 3 BÜYÜK KAZA’

Bölgede bulunan CNN TÜRK ekibinden Esra Emral’ın aktardığı bilgilere göre; “Yaklaşık 30 araç var. Ambulansların içinde yaralılara toplu halde müdahale ediliyor Çok sayıda yaralı var. İnsanlar ciddi anlamda panik olmuş durumda. İstanbul yönüne yol tamamen kapanmış durumda. 10 dakika içinde 3 kaza arka arkaya oldu. Araçları ben sayamadım ama yetkililerden aldığım bilgiye göre 30 civarında araç kazaya karışmış durumda. Her şey gözümün önünde yaşandı, gerçekten korkunç bir andı. Burada bir can pazarı var. Yaralıları sedye ile taşımaya çalışıyorlar. Büyük bir karmaşa var” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Dakika Düzce’de 30 Araç birbirine girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin