Son günlerde çıkan Derbe Olacak Haberleri üzerine Erdoğan’dan Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yeni bir darbe girişimi söylentilerini değerlendiren Erdoğan, “Milletimiz ‘Kapıdan dışarı çıkalım mı çıkmayalım mı’ demez. Elinde neyi var neyi yok herkes meydanlara dökülür” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Erdoğan, yeni bir darbe girişimi söylentilerine de cevap verdi.

“Farklı bir atmosfer var sanki. FETÖ üzerinden farklı argümanlarla geliyorlar. Kontrollü darbe argümanı vardı. Bu son dönemde yeni bir şey mi deneniyor? Ne dersiniz?” sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan şu cevabı verdi:

Ben şunu çok merak ediyorum; bunlar kontrollü darbe ile acaba ne dediklerini önce kendileri anlamışlar mı? Ben bunların kontrollü darbe ile ne dediğini anlamış değilim. Çünkü ben Kılıçdaroğlu’nun kontrollü darbe ile ne dediğini anladığını zannetmiyorum. Çıkıp bunu izah etmesi lazım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son günlerde çıkan Derbe Olacak Haberleri üzerine Erdoğan’dan Açıklama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin