Sürmene Doğalgaz’a kavuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sürmene Doğal Gaz’a kavuştu.
Sürmene’nin Başarılı Belediye Başkanı verdiği sözü tutarak 2018 yılında doğal Gaz’ı Sürmenede hizmete soktu.
2018 yılının ilk aylarında başlayan Doğal Gaz Çalışmaları yıl sonu gelmeden Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın İçişleri Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Erdem Sürmen ve Sürmene’li vatandaşların katılımıyla Yapımı Tamamlanan Doğalgaz hattının bitiş noktasında düzenlenen törenle meşale yakılarak Sürmene’nin geçen kısa sürede Doğalgaz’a kavuşması Kutlandı.
Belediye Başkanı Rahmi Üstün Yaptığı açıklamada Laf değil icraatı yapıyoruz. Başladığımız Projemizin ilk aşaması başarılı olarak sonuçlandı şükürler olsun vatandaşa verdiğimiz sözümüzü tuttuk.


Bu yıl yapılan Çalışmalar Planlandığı gibi olumlu sonuçlandı, İnşallah Önümüzdeki 2019 Yılı içerisinde çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir. İlk denemeyi hep birlikte sorunsuz bir şekilde, yaptık.
Bu tür Projelerin İlçemize kazandırılmasında Bizlerden Hiçbir yardımını ve desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Berat Albayrak’a Büyükşehir, Belediyemize ve AKSA yetkililerine teşekkür eden, Üstün Mutlu Sona Ulaştık Çok Mutluyuz dedi.

Karadenizhaber61.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sürmene Doğalgaz’a kavuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin