Trabzon AFAD Yönetiminden Önemli Adım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon İl AFAD ve Yönetim Merkezinden Özellikle Gönüllü Olarak katılan Resmi ve özel Kurum ve kuruluşlarda çalışanlara ayrıca Öğrencilere Eğitim verildi.

Onlar Enzor anınızda yetişip hayat kurtarıyorlar gerek Afad gerek kaza gerekse herturlu olumsuz Yaşadığımız şartlarda İlk Aklımıza Afad geliyor gece gündüz demeden olaydan olaya koşan Afad ekipleri sayılarını her geçen gün artırırken Kendilerini en kotu şartlara hazırlamak içinde eğitime aralıksız devam ediyorlar.

Trabzon il Acil afet Yönetim Merkezi Tarafından Trabzon ve ilçelerinden Kamu Kurum Kuluşlarda çalışan ve üniversite öğrencilerinden oluşan Afad gönüllülerine Deprem Afad ve sel Heylan Çiğ egitimleri verildi Afad gönüllüsü Olarak Trabzon Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksek okulu lojistik öğretim Görevlisi ve Bölüm Başkanı Hüseyin BALCI Afad gönüllüsü Olarak Eğitimlere Katıldı. Trabzon Doğu İlçeleri Tanıtım Medya Sorumlusu Haberci Hayati ÇEBİ de Afad gönüllüsü olarak eğitimlere katılarak eğitimi tamamladı Trabzon il acil afet yönetim Merkezi Müdürlüğü ve eğitmen ögreticiler tarafından yapılan açıklamada Trabzon genelinde Afad gönüllüsü eğitimlerini ilk defa bu kadar fazla katılımcıyla yapıyoruz. bu da bize göstermektedir ki duyarlılık Artmaya ve insan hayatının nekadar önemli olduğunu göstermektedir bu vesileyle Afad gönüllüsü Olarak saha ve Teorik eğitimlerini Tamamlayan Afad gönüllüler gurubuna göstermiş oldukları özveri den dolayı Teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Haber : Hayati Çebi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon AFAD Yönetiminden Önemli Adım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin