Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Gece gündüz bilmiyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Köprübaşı Kaymakamlığına atandığı günden beri vatandaşla içiçe Olan Uğur Tutkan Dur durak bilmiyor geldiği günden beri ilçe’ninnher makalesini ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek hem bilgi alıyor hem katkı sağlıyor.

AHŞAP HEDİYELİK EŞYA YAPIMCISI KURSU

Kaymakam Uğur Tutkan , Halk Eğitim Merkezince yürütülen Ahşap Hediyelik Eşya Yapımcısı Kursu’na katıldı. Köprübaşı Kaymakamlığınca projelendirilip oluşturulan ahşap atölyesinde kursiyerlerle sohbet eden Kaymakam Tutkan, projenin devamı ve bir sonraki aşamaya geçişi için çalışmaların ve desteklerin devam edeceğini belirtti. Çalışmalarına devam eden Tutkan daha sonra


FİDANLI MAHALLESİNDEKİ KUR’AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

Uğur Tutkan , İslam ve kadına verilen değerin bilincinde olarak  İlçe Müftüsü Erdoğan Dalkes ve Emniyet Amiri Ahmethan Mortepe Fidanlı Mahallesinde Kur’an-ı Kerim Kursunda öğrenim gören bayan kursiyerleri ziyaret etti.

Kursiyerlerin ve hocaların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakamımız, kursların her mahallede hayata geçmesi, bayanların daha aktif katılımını sağlamak ve kolaylaştırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti. İslam’da ve Kültürümüzde Kadının yerinin çok değerli olduğunu anımsatan Tutkan.Bu tür Çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Haber Hayati Çebi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Gece gündüz bilmiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin