Trabzon’da feci kaza ölü ve yaralılar var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da meydana gelen kazada 2 kişi öldü çok sayıda yaralı var.

Trabzon’da tır yolcu minibüsüne çarptı. 2 kişi hayatını kaybetti 18 kişi yaralandı.

Haber61’in haberine göre.

Trabzon’da tırın yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada son gelen bilgilere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde Gürcistan plakalı bir tır Akçaabat İstikametine seyir halinde bulunduğu sırada 61 M 1152 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. 

Çarpman ın etkisiyle minibüs refüje çıktı. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken bazı yolcular ise minibüste sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda polis, 112 acil Sağlık ve İtfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri çevre güvenliği alırken yolda uzun kuyruklar oluştu. Trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

2 ÖLÜ 18 YARALI

Trabzon Valiliği’nden edinilen son bilgiye göre kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği 1’i ağır 18 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. 

Kazada H.K. ve Z.T.’nin hayatını kaybettiği, Tır sürücüsü M.L., Minibüs sürücüsü Ş.A. ve yolcular Ş.A., K.G. D.H., B.T., S.G., A.K., M.A., M.T., M.S.G., B.D, B.Y, Ç.N ve İsmi öğrenilemeyen bir kadının yaralandığı öğrenildi.  

Fatih Devlet Hastanesinde ise henüz isimleri netleşmeyen 4 hasta olduğu yine ismi henüz belirlenemeyen 3 hastanın ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

TRABZON VALİSİ OLAY YERİNDE

Trabzon’da meydana gelen kaza sonrasında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ile olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada “Trabzon Akçaabat arası yolcu taşımacılığı yapan bir minibüse arkadan yabancı plakalı bir tırın çarpması sonucu maalesef bir kaza meydana geldi. 20 civarında bir yaralımızın olduğu, 3 tanesinin ağır olduğu bilgisini aldık. Şimdi hastanelere geçip son durumu da öğreneceğiz. Olay yeri inceleme ekibimiz burada çalışmalarımızı yapıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİASI

Tır şoförünün alkollü olduğu iddiası ile ilgili konuşan Vali Ustaoğlu, “oda şuanda tedavi altında. Varsa tespit edilir. O konuda şuanda bize gelen bir bilgi yok. Arkadaşlarımız incelemeyi yapınca zaten belli olacaktır” dedi.

Kaynak: Haber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’da feci kaza ölü ve yaralılar var

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin