Trabzonspor Krasnodar Maçı Şifresiz hangi kanal veriyor Detayı Haberimiz de

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, C Grubu’nda üçüncü haftada Rusya’dan Krasnodar’ı ağırlayacak. Medical Park Stadı’nda, saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Avusturya’dan Harald Lechner yönetecek.

Hangi kanal verecek?
Trabzonspor – Krasnodar maçı beIN Sports1 ekranlarından canlı ve şifreli olarak verilsede Trabzonspor – Krasnodar maçını Azerbaycan kanalı İdman TV şifresiz olarak ekranlara getirecek.

İdman TV izleyebilmek için uydu alıcınız ve televizyonunuzdan ‘İdman TV Kanal Araması’ başlatmalısınız. Bunun için ilk olarak uydu alıcımızın ayarlarına giriyoruz. Buradan ‘Kanal Arama’ tuşuna tıklıyoruz. Kanal Arama bölümünde bizden İdman TV kanalının Frekans bilgileri soruluyor.

Şimdi bu alanda Turksat 4A Uydusundan İdman TV izlemek için: Frekans alanına 11844, Polarizyon Vertical-Dikey, Sembol oranı 2222, Fec 3/4 olarak giriyoruz. Daha sonra Aramayı Başlat tuşuna basıp İdman TV’nin bulunmasını bekliyoruz.

Hotbird Uydusundan Canlı İdman TV izlemek için: Frekans 11168, Polarizasyon Horizon – Yatay, Fec 5/6, Sembol Oranı 20400 seçip Kanal aramayı başlata tıklıyoruz ve İdman TV’yi canlı olarak izliyoruz.

Kanal Arama sonucunda İdman TV bulunduğunda, mevcut kanal listenizin son sırasına yerleşecektir. Son kanal numarasını yazarak İdman TV’ye ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Krasnodar Maçı Şifresiz hangi kanal veriyor Detayı Haberimiz de

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin