Will Smith’in tokadı akıllara Sevda Demirel ve Hande Ataizi’yi getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

94’üncü Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar yaşandı. Törenin sunucusu Chirs Rock oyuncu Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in imajını diline doladı. Yapılan şakaya sinirlenen Will Smith, sunucu Chris Rock’a tokat attı. Çok konuşulan tokadın ardından akıllara magazin tarihine damga vuran canlı yayın kavgaları geldi. Twitter’da Sevda Demirel ve Hande Ataizi gündem oldu.

94’üncü Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Yıldız isimlerin katıldığı törene Will Smith ve programın sunucusu Chirs Rock arasında geçen kavga damga vurdu.

Sunucu Chirs Rock, “Dua ediyorum Will Smith kazansın” dedi. Sonra da Smith’in yanında oturan eşine “Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum” diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith’in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

Rock sahnede gülmeye devam ederken Will Smith yerinden kalkıp sahneye çıktı ve Chris Rock’a bir tokat attı. Rock ise ilk şoku atlattıktan sonra “Will Smith beni dövdü” ifadelerini kullandı.Törenin en çok konuşulan olayı ‘kurgu mu, gerçek mi?’ tartışmalarına neden oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı gece hakkında yorum yaparken akıllara Magazin tarihine geçen canlı yayın skandalları geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Will Smith’in tokadı akıllara Sevda Demirel ve Hande Ataizi’yi getirdi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin