Zor Anımıza Koşan AFAD’a hergun yeni Katılım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemiz Genelinde ve yurtdışında Yaşanan Kaza yangın deprem sel heyelan gibi AFAD olaylarinda Zordurumda Kalanların Yardımına Koşan AFAD Ekiplerine hergün yenileri katılıyor

Zoranımızda Yanımızda Olan AFAD Ekiplerine hergün yeni gönüllüler katılıyor
Trabzon’da Düzenlenen AFAD Gönüllüleri Sertifikalarını törenle aldı.
Trabzon’da Düzenlenen Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tle Konferans yöntemiyle Bağlanarak Katılımcıları tebrik etti.

AFAD Başkanı Sayın Yunus SEZER
Trabzon Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU, AFAD Müdehale Daire Başkanı Sayın Abdulkadir TEZCAN, AFAD Farkındalık ve Gönüllülük Daire Başkanı Sayın Nalan AYDIN, Trabzon Destek AFAD Gönllüleri ve Destek AFAD Gönüllüsü Muhtarların katılımlarıyla ‘Muhtarlar ve AFAD Gönüllüleri Destek AFAD Gönüllüsü Sertifikası Takdim Töreni’ gerçekleştirildi Törene İç İşleri Bakanı Süleyman SOYLU işleri yoğunluğu Nedeniyle programa katılamadı tele konferansla Törene bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Afad Destek Saha eğitimlerini Tamamlayan Gönüllülere bir konuşma gerçekleştirdi. Afad Saha egitimleri ve Teorik eğitimlerini Tamamlayan Afad gönüllüler Gurubuna Göstermiş oldukları özveri den dolayı Teşekkür eden Soylu Katılımcıları kutladı.
Soylu’nun Konuşmasının Ardından,
Afad gönüllüsü Gurubuna sertifika ve kimlik taktimi yapıldı kimlik sertifika Taktimini Afad Başkanı ve Trabzon Valisi yaptı.

Araklı’dan da AFAD Gönüllüler ekibine katılanlar olurken, Trabzon Doğu İlçeleri Tanıtım Medya Sorumlusu Olayhaber61 ve Arakli’nin Habermerkezi haberYonetcisi Hayati ÇEBİ ve Cevat Özyurt Meslek Yüksek Okulu lojistik Aşr Öğretim Görevlisi Bölüm Başkanı Hüseyin BALCI Afad gönüllüsü Katılımcılarının Sertifikalarını Trabzon Valisi İsmail USTAOGLU, ve Afad Başkanı Yunus SEZER Taktim etti.

Haber : Hayati Çebi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zor Anımıza Koşan AFAD’a hergun yeni Katılım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin