Duyduklarınıza İnanamayacaksınız Hoca Gidecek Mesajı attılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Merkezli Karadeniz Bölgesinde yayınlanan  Sonnokta Gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor’un karışmasına neden olan olaylar akıl almaz boyutta

İşte O Gazetede yer alan haber.

Trabzonspor’da ortalığın toza dumana karışmasına, camianın da büyük bir bölümünün şok yaşamasına sebep olan takım kaptanı Onur Kıvrak ve golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın kadro dışı kararındaki asıl neden ‘yok artık’ dedirtecek cinsten. Öyle bir iddia ortaya atıldı ki bunu daha önce hiç bir yerde duymadınız ve okumadınız.

Hatırlanacağı gibi 5- 0’lık Yeni Malatyaspor mağlubiyeti yönetimi radikal kararlar almaya itmişti. Yenilginin nedenleri araştırıldı ve fatura Onur ile Burak’a kesildi. Kimileri yönetimi haksız bulup oyuncuları savundu kimileri de yönetimin yanında durulması gerektiği fikrini ortaya koydu. Ama kadro dışı kararındaki iddialar doğruysa yönetime yüzde yüz hak vereceksiniz.

ONAZİ’NİN BOĞAZINI SIKMIŞ
İlk olarak Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalmasınındaki asıl iddiayı açıklıyoruz: Golcü futbolcu kulübü iki kez alacaklarından ötürü TFF’ye şikayet etmesinin ardından yönetimle arası açılmıştı. Oyuncuyla hiç bir yönetici muhatap olmuyor kendisiyle menajeri aracılığıyla görüşülüyordu. Disiplinsiz hareketlerine Bursaspor maçında oyundan çıkarken teknik heyete ve taraftarlara el kol sallaması eklenince golcü oyuncu bardağı taşırdı. Daha sonra bu oyuncuya yönetim 500 bin TL para cezası verdiğini açıkladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, ‘özür dileyecek’ açıklamasını yapsa da Burak bir türlü özür dilemedi. Yönetim tarafından özür dilemediği için kadro dışı kararı alınd ı ğ ı belirtildi. Ama başka bir neden de olabilirdi. Kadro dışı bırakılmasının ardında başka neden var mıydı? Sorduk, araştırdık. Öyle şeyler duyduk ki ‘yok artık’ dedik. Bursaspor maçında el kol hareketi yaparak sahadan çıkan Burak’ın meğer hırsını alamayıp soyunma odasında da küfürlerine devam ettiği hatta bazı takım arkadaşlarına sataştığı iddia edildi. Golcü oyuncunun söz konusu maçta oyundan alınmadan önce kendisine pas vermeyip gol atmayı deneyen Nijeryalı futbolcu Onazi’nin de boğazını sıkıp kafasını duvara vurduğu ileri sürüldü. Tabi bunlar iddia. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz

RAHAT OLUN HOCA GİDİYOR
Peki Onur Kıvrak neden kadro dışı kaldı? 2008’de bu kulübün kapısından girmiş. Bordo-Mavili kulüpte bir çok acıyı, sevinci yaşamış. Trabzonspor ile özdeşleşmiş bir isimdi sonuçta. “Futbolu bırakırım Trabzospor’u bırakmam” diyen bir isimdi Onur. 5-0’lık Malatya maçı sonrası taraftarlarla tartıştığı ve kaptanlık görevini yerine getiremediği için kadro dışı bırakıldığı yönetim tarafından açıklanmıştı. Fakat Burak Yılmaz’da olduğu gibi deneyimli isim için de şok bir iddia ortaya atıldı. Onur Kıvrak’ın Malatyaspor maçı öncesinde bazı takım arkadaşlarını arayıp hatta mesaj da atarak ‘Merak etmeyin bu maçtan sonra hoca gidecek’ dediği belirtildi. Duyduklarımıza inanamadık.

Sonnokta Gazetesi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Duyduklarınıza İnanamayacaksınız Hoca Gidecek Mesajı attılar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin