Hamit Baycan Resmi Başvurusunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’den Trabzon Araklı Belediye Başkan Adaylığı için  Bugün Resmi Başvurusunu yapan Hamit Baycan Basına Projelerini Açıkladı.

Araklı Belediye Başkan Aday adayı Baycan’ın Projeleri

Hamit Baycan Araklı Belediye Başkanlığı’na Adaylığını 20 Projeyle Açıkladı.
İlk etepta 10 proje 2. Etapta diğer 10 proje hizmete geçirilecek.
İlk 10 Projesini Şu Şekilde Açıklayan Baycan
1. Proje Araklı Bayburt yolu yapımı
2. Proje Yeşil yol yaylacılık Turizmi Yaylaşarımızı Tüm dünyaya tanıtmak ve yayla Turizmini yaygınlaştırmak.

3. Proje Eğitim Araklı’ya yeni Okul ve Üniversite kazandırmak.
4. Araklı’ya Daha Büyük bir hastane yapılması Yapılacak Hastanenin Şehir içine değil Araklı’yı yüksekten gören Oksijen ve temiz havası Bol olan bir Araziye yapılmasını Sağlıyacaklarını aktaran Baycan Projeleri’ni açıklamaya Şöyle devam etti
5. Önemli Proje olarak Kentsel Dönüşüm Projesi yanlış yerden başladığını savunan Baycan Bunun Öncelik’le Araklı Şehir İçi ve Okul’ların bulunduğu Alanlardan Devam edeceğini ifade eden Hamit Baycan bu projelerin içinde Halk’a açık alanlar park ve Bahçeler oluşturulacak.
6. Proje’ise Yoksul Ailelere Yardım Derneği oluşturulacak Araklı Belediyesi ve Araklı Kaymakamlığı olarak Fakir Aileler Tespit edilecek ihtiyaçları ayaklarına gönderilecek.
7. Proje Araklı Karadere Bayburt yolu Kavşağı Araklı Sahil Yolundan Araklı Karadere yoluna Bir Kavşak yapılması çalışmaları Başlatılacak.
8. Proje Araklı’da Kapalı Çarşı
Araklı Küçük Cami ve Fatih Çamı Arasında Kapalı Çarşı Hizmete girecek.
9. Proje. Araklı’ya Özgü Organik Marka’lar Oluşturulacak Aho Peyniri Yayla Çayı Yayla Yoğurt’u Organik Ekmek gibi Farklı Ürünler Araklı’nın Marka ve Simgesi haline getirilecek.
10. Önemli Projelerden biride İmar Tadilatı Araklı’ya yakışan bir İmar olacağının Altını Çizen Baycan hep birlikte Araklı için Çalışacaklarını aktardı.

Diğer projelerini Aktarmaya devam eden Belediye Başkan Adayı Araklı’ya Bir Organik Çay fabrikası yapılması.
Araklı’ya Şehir mezarlığı kazandırılacak.
Yaylalarda Çevreye uygun Doğal Tesisler inşa edilecek.
Araklı’ya yeni Turizim alanları oluşturulacak.
Son olarak Araklı Sahil yolunda 50 tane Cep Stantları oluşturularak vatandaşa iş imkanı sağlanarak yerli.Organik ürünler satışı yapılacak.
Açıklamalarına devam eden Baycan Yayla Turizm ile verdiğimiz Göç’ü geri alacağız Bölgemizde yetişen farklı ve değerli Orman türleri var Başta Şimşir ağası bunları kullanarak farklı dallarda geçim kaynağı ürünleri üretecegiz.
Tüm tabi kaynaklarımıza sahip çıkarak Tüm değerlerimizi kullanıma açacaklarını ifade eden Hamit Baycan Yeni Araklı İçin Her türlü imkanı kullanacaklarını aktardı.
Baycan açıklamalarına, Araklı’yı Daha iyiye Daha ileriye daha güzele Araklı’yı hep birlikte taşıyacağız diyerek açıklamalarına son verdi.

karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hamit Baycan Resmi Başvurusunu yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin