İlk Günden beri Çebi Deprem Bölgesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Araklı Devlet Hastanesi Personeline Gazeteci ve Aynı zamanda AFAD gönüllü elemanı olan Hayatını Çebi Depremin ilk saatlerinden beri Deprem Bölgesinde

TRABZON DOĞU GAZETECİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE GAZETECİ HAYATİ ÇEBİ DEPREM BÖLGESİNDEKİ MESAİSİNDE 1 AYI GERİDE BIRAKTI

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından Trabzon Afet Acil Durum Yönetim il Müdürlüğü tarafindan gönüllü olarak görevlendirilen afetten en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman Merkez ve Adıyaman köylerinde görev alan Trabzon Afad Temel destek gönüllü Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gazeteci Hayati ÇEBİ bölgedeki mesaisinde 1 ayı geride bıraktı.

Depremin ilk gününden bu yana Adıyaman merkez ve köylerinden hiç ayrılmayan Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Hayati ÇEBİ ve ekip Arkadaşlarıyla koordinasyonunda oluşturduğu görev gücü ile yaraların sarılması ve hayatın normale dönüşü için insanüstü bir mücadele veriyorlar.

Hayati ÇEBİ ve ekip Arkadaşları Muhammet Barış TOPÇU Recep Aydın SOYLU bölgede ilk günden itibaren arama kurtarma çalışmalarından enkaz kaldırmaya, sıcak yemek dağıtımından insani yardımların ulaştırılmasına, temininden Çadır ve Konteyner temizliğine, Hizmetlerinden geçici barınma alanları Çadır kent kurulumuna ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar her alanda ekip arkadaşlarıyla ile birlikte 24 saat esaslı sürdürdükleri gönül mesaisi ile depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmıyor.

çalışmalara ilk anından itibaren Trabzon afad Gönüllüleri tam destek destek veriyor.

TRABZON AFAD GÖNÜLLÜLERİ KURDUKLARI GÖNÜL KÖPRÜLERİ İLE UMUT OLDULAR

Yaşanan afette 84 milyon tek yürek olan tüm ülke ile birlikte Trabzon Merkez ve Araklı Of Hayrat Sürmene Akçaabat Beşikdüzü Çarşıbaşı Köprübaşı Çaykara da bölgede yaraların sarılması için 7’den 70’e her bir ferdi ve tüm Trabzon Gönülüleriyle kuruluşlarıyla birlikte seferber oldu. Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Hayati ÇEBİ depremzedelere akın akın yardım ve destek ulaştıran Trabzonlular, bölgedeki dayanışma ve kardeşlik eli oldu.
Köy ve kent merkezinden en ücra köşelerine kadar kapı kapı dolaşarak her bir haneye ve her bir yüreğe dokunan Trabzon Gönüllüleri samimiyetleri ve insanüstü gayretleriyle acıları hafiflettiler. Yaralara merhem, Adıyaman merkez ve köylerde depremzedelere can oldular. En zor zamanlarında yalnız bırakmadıkları depremzedelerle gönül köprüleri kuran Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayati ÇEBİ ve Ekip Arkadaşları dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek devletin sıcak ve şefkatli elini her köşeye ulaştırdılar.

Depremzedelerin gönüllerine girmeye hem de hayır dualarını almaya devam ediyor.

Haber : Hayatı Çebi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlk Günden beri Çebi Deprem Bölgesinde

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin