MHP Trabzon Araklı’da İlk Belediye Başkan Aday adayı Başvurusunu yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’nin  Trabzon Araklı’da 2019 Yerel Seçimleri için  Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu ilk Hasan Ayaydın yaptı.

Ayaydın Araklıda MHP’nin Resmi Başvuru yapan ilk Belediye Başkan Adayı Oldu.

MHP Araklı İlçe Başkanlığında.Gerçekleştirilen törenle Başvurusunu yapan, Ayaydın Başvuru Dilekçesini MHP Araklı İlçe Başkanı Hasan Demiray’a Teslim etti  Hasan Ayaydın Basın Açıklamasının Ardından Tebrikleri kabul etti.

Hasan Ayaydın  Kimdir?

1979’da Araklı Halilli Köyünde dünyaya gelen Ayaydın ilköğretim ve lise’yi Araklıda Tamamlayan Genç Başkan Adayı 1997 yılında İstanbul Bahçelievler Ülkü Ocaklarında  Ülkücü Hareketin çeşitli kademelerinde yöneticilik görevini sürdürdü

Daha  Donra Araklı’ya Dönen Ayaydın Araklı da MHP’de Siyasete devam ederek 2009 yılında Araklı’dan, 2014 yılında ise İstanbul Bahçelievler’den Belediye Meclis Üyesi adayı oldu Hasan Ayaydın evli Bir erkek Çocuk Babasıdır.

MHP’nin Araklı 2019 Seçimlerindeki İlk Belediye Başkan Adayı Hasan Ayaydın Yaptıgı Açıklamada

İlçemizin sorunlarını yakinen biliyor ve Araklımızın bu zamana kadar hakettiği hizmetleri alamadığını görüyoruz. Bu sorunlara etkili çözüm üretecek ve var gücüyle Araklı’ya değer katacak hizmetler peşinde koşan bir ekip ile halkımıza daha yaşanbilir bir Araklı armağan edebileceğimizin inanç ve kararlığını taşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 21 yıldır aktif olarak içerisinde bulunduğum davamı bayraklaştıran Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Araklı Belediye Başkanlığı aday adaylığımı tüm kamuoyuyla paylaşmaktan bir onur ve gurur duymaktayım.

Bu vesileyle, bugün beni yalnız bırakmayarak buraya teşrif eden tüm dava arkadaşlarıma ve dostlarıma canı gönülden teşekkür ederim.

Şayet partimizin yetkili organları uygun görür ve bizi aday gösterirlerse, tüm varlığımızla Araklı Belediyesini partimize kazandırmak için mücadele edeceğimize sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Sağ olunuz, var olunuz.

Ne mutlu Türk’üm diyene.diyerek ifade etti

MHP Araklı İlçe Başkan Aday adayı Hasan Ayaydın.

Haber Karadenizhaber61

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Trabzon Araklı’da İlk Belediye Başkan Aday adayı Başvurusunu yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin