Trabzon Araklı’da Büyük Tatbbikat 25 yaralı 3 Ölü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Araklı ilçesi Bayram Halil Devlet Hastanesinde Düzenlenen Tatbikat gerçeğinden farksızdı.
Bugün Trabzon’un Araklı İlçesi Bayram Halil Devlet Hastanesi Büyük bir tatbikat’a ev sahipliği yaptı
İlçede yaşanabilinecek Olası Bir AFAD’ın ardından yaralanan vatandaşlara zamanında ve yerinde müdahale etmek için gerçekleştirilen Tatbikat Başarılı olarak Sonuçlandı Hizmete Açıldığı günden beri başarıdan  Başarıya imza Atan, Araklı Devlet Hastanesi Olası, büyük Kazalarda yapılacak müdahalelerde yeterli olduğu yapılan tatbikatla test edildi

hastanede yapılan tatbikat gerçeginden farksızdı hastaneye getirilen yaralı yakınları hastalarını göre bilmek için kapıları zorladılar güvenlik personellerince engellenen yaralı yakınları fenalık geçirdi bazı yaralı yakınlarının bayıldıgı görüldü baygınlık geçiren hasta yakınlarına hemen müdahale edilirken Tatbikat başarılı bir şekilde sona erdi.

HAP Başkanı ve Araklı Devlet Hastanesi Başhekimi opr.DR Osman Şener. Tatbikatla ilgili karadenizhaber61’e  açıklamalarda bulundu.

Tatbikat’ta Trabzon Yönünden Rize İstikametine gitmekte olan bir yolcu Otobüsü Kaza yaptı kazada Otobüste bulunan 25 kişi yaralandı yaralılara Araklı Bayram Halil Hastanesi Sağlık ekiplerince zamanında müdahale edilererek Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesine Kaldırıldı Burada Aralarında 8 aylık hamile Olan bir bayanında olduğu yaralılara gerekli müdahale yapılarak 16’si ayakta tedavi edilirken 3 kişi yaşamını yitirdi. hayatını kaybedenlerın 2’si olay yerinde diğer bir yaralı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi. öte yandan durumu ağır olan 8 hasta Trabzon egitim ve Araştırma hastanesine sevk edildiğini açıkladı.

Osman Şener sözlerine şöyle devam etti Araklı’da bu tür kazalar yaşanmaması enbüyük temennimiz. Araklı Devlet Hastanesi olarak tecrübeli personelimizle her daim hazır ve görevimizin başındayız.  ölenlere Allahtan Rahmet Yaralı Hastalarımıza Acıl Şıfalar dileriz diye ifade etti.

Tatbikata HAP Başkanı opr.DR Osman Şener Halkla İlişkiler DR Derya Kolon Sivil Savunma Amiri Leyla Bozkurt Hastane Müdürü Turan Adanur Müd Yrd Hasan Karataş Müd Yrd Dursun Kınalıoğlu Kalite sorumlusu Bahar ÖZDEMİR  katılırken Polis ve Jandarma’da hazır bulundu.

Haber

Erkan Demirtürkoğlu Hayati Çebi

VID_20181121_112941

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon Araklı’da Büyük Tatbbikat 25 yaralı 3 Ölü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin