Araklı’lı Vatandaştan Örnek Davranış Dünya Malı Dünyada Kalır dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAYIRSEVER VATANDAŞTAN ARSA BAĞIŞI

Araklı merkeze bir yeni cami daha

İlçemiz Aytaş Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Hasan ÖZPINAR Araklı Merkez Mahallesindeki 700 m² ve yaklaşık 700 bin TL değerindeki arsayı Türkiye Diyanet Vakfı Araklı Şubesine Cami ve kuran kursu yapılması amacıyla bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından hazırlanan Teşekkür Belgesi, İlçe Müftümüz Abdulkerim TOHUMCU tarafından hayırsever Hasan ÖZPINAR’a takdim edildi ve yapmış olduğu bu güzel  hayrın diğer Hayırseverlere de örnek olacağına inandığını dile getirerek yakın zamanda caminin yapımına başlanarak en kısa sürede ilçemize kazandırılacaktır dedi.

Hasan Özpınar Kimdir?

Araklı Aytaş Mahallesi nüfusuna kayıtlı 65 yasında 1970’li yıllarda ekmek parası için Almanya’ya gurbetçi olarak giden Özpınar Emekli Olduktan Sonra Araklı Aytaş Mahallesi ve Araklı merkezde yaşamını sürdürüyor. 4 Çocuk Babası Olan H. Hasan Özpınar’ın 2 Oğlu Araklı’da İşadamı olarak yaşamlarını sürdürürken Ufak Oğlu Diyanet’e Bağlı Bir Camide İmam olarak görev yapmaktadır

karadeniz haber61’ın Ulaştığı Özpınar Emlak’ın yönetim kurulu Başkanı M.Ali Özpınar Baba’larının yapmış olduğu Bağıştan son derece Memnun Olduklarını İfade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’lı Vatandaştan Örnek Davranış Dünya Malı Dünyada Kalır dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin