Trabzon Araklı’ya Hizmet Aşkıyla Dolu Genç Belediye Başkan Aday Adayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan 2019 yerel seçimler öncesi siyasi Partiler Adaylarını belirlemeye Çalışıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP  Trabzon Araklı’da  Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Karabela MHP Araklı İlçe Binasında Düzenlenen Törenle Aday Adaylığını açıkladı.

Törene İlçe Başkanı Hasan Demiray İlçe Başkan Yardımcısı Çok sayıda partililer katıldı.

Yakup Karabela Kimdir
MHP’den Araklı Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayan
Karabela 1986 Yılında Trabzon İlinin Araklı İlçesine bağlı Taştepe (Burnak) Mahallesinde Dünyaya gözlerini,açtı.
İlköğrenimini Taştepe İlköğretim Okulunda Tamamlandıktan sonra 2004 yılında Araklı Lisesinden Mezun olan Karabela, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnşaat bölümünü bitiren aynı zamanda Babasının Şirketinde iş hayatına atılarak Şirketin çeşitli.yönetici kadrosunda görevini aktif olarak sürdürmektedir.


Çocukluk yıllarından Ülkücü Gençlik kollarında Başladığı Siyasi Hayatına Araklı MHP ilçe yönetim Teşkilatında Görevini Sürdürmekte olan Yakup Karabela. Aynı Zamanda Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi iktisadi ve idari birimleri Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi olarak  devam etmektedir.

Trabzon Araklı MHP ilçe Belediye Başkan Aday adayı Yakup Karabela.
Yaptığı Basın Açıklamasında. İlçe Teşkilatımızın ve bizlere her zaman desteğini veren Dostlarımızın Önerileri Üzerine. Trabzon’un Enbüyük İlçelerinden 2. Sırada bulunan Araklı’mızın eksikleri ve sıkıntılarını yaşayan ve gören, vatandaşlarımızın sıkıntılarını Çok iyi bilen Bir Kardeşiniz Olarak Araklı Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklıyorum.


Partim Milliyetçi Hareket Partisi Uygun görüp Benim Belediye Başkanlık Adaylığımı Onaylarsa Siz Araklı’lı Hemşehrilerimin Gece Gündüz Demeden O Mahalle Bu Mahalle demeden Allah Rızası İçin Çalışacağından Hiçbir Vatandaşımızın endişesi olmasın. Belediye Başkanlığını Bana Layık Görüp Bu Zor Ama Hizmet Aşkıyla Çıktığımız yolda bizleri mahcup etmeyeceğinizi bilerek MHP’nin Araklı Belediye Başkan aday Adaylığımı açıklıyorum Araklı’mıza Hayırlı Olsun
MHP Araklı İlçe Belediye Başkan Aday adayı Yakup Karabela

Haber Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon Araklı’ya Hizmet Aşkıyla Dolu Genç Belediye Başkan Aday Adayı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin