Trabzonspor İlk Tranferini yapıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan ve bu noktada önceliğini stoper mevkiine veren Trabzonspor`un, tamamlanan sezonda Fransız ekibi Caen`de forma giyen Damien Da Silva`nın transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Teknik direktör Ünal Karaman ile sözleşme imzalanmasının ardından gelecek sezon için iç ve dış transferde çalışmalara başlayan bordo-mavililer, ilk etapta sözleşmeleri sona eren Uğur Demirok, Jan Durica ile Tomas Hubocan`ın takımdan ayrılmalarının ardından stoper mevkiinde oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçti.

Bu noktada bir süredir girişimlerini sürdüren Trabzonspor`un 2017-18 sezonunu Fransız ekibi Caen`de tamamlayan 30 yaşındaki Fransız stoper Damien Da Silva`nın transferinde son aşamaya geldiği kaydedildi.

BONSERVİS BEDELİ YOK Transferde maliyeti düşük oyunculara yönelen, özellikle bonservissiz oyunculara yoğunlaşan bordo-mavililer, 30 Haziran`da Caen ile olan sözleşmesi sona erecek tecrübeli savunmacı ile prensipte anlaşmanın sağlandığı, sözleşmedeki son detayların görüşüldüğü ifade edildi.

Aynı zamanda oyuncuya Türkiye`den farklı tekliflerin de olduğu vurgulandı. Damien Da Silva, 2017-18 sezonunda Caen forması ile lig ve kupada toplamda 36 maçta 3 bin 161 dakika süre alırken, 4 de gol kaydetti. (Sabah)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor İlk Tranferini yapıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin