Trabzonspor’a Edgar ve Hugo şoku Sezonu kapattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’a Edgar ve Hugo şoku!Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Edgar IE ve Vitor Hugo’nun sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulunduTrabzonspor, Edgar Ié’nin sağ diz ön çapraz bağlarında kopma ve iç yan bağında ikinci derecede yırtık, Vitor Hugo’nun ise sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edildiğini duyurdu.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, “Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar IE’nin bugün çekilen MR’ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır. Antrenmanda sol kalçasında zorlanma oluşan Vitor Hugo’nun ise çekilen MR’ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır” dedi.

EDGAR IE SEZONU KAPATTIÖte yandan Edgar IE’nın sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık ameliyatı nedeniyle sezonu kapattığı bildirildi. Edgar Ie’nin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

(Sonnokta,)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’a Edgar ve Hugo şoku Sezonu kapattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin