Araklı’lı Muhtarlar’dan O Komutan İçin İmza Kampanyası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı’lı Muhtarlarından O Komutan için İmza Kanpanyası.
Araklı Çankaya jandarma Komutanı Selahaddin Gündüzko Tayini Sürmene Köprübaşı Jandarma komutanlığına Çıkmasıyla Çankaya jandarma Komutanlığına bağlı 15 Mahalle Muhtarı İmza kampanyası başlattı.

2 yıl önce Çankaya jandarma Komutanı olarak Göreve geldiği günden beri Ekibiyle birlikte Vatandaşın sorunlarını çözmekte gece gündüz demeden uğraşlar veren 15 mahalle muhtarıyla Disiplinli bir şekilde Uyum içinde Çalışarak,Vatandaşın ve Mahalle muhtarların Gönlünde taht kuran Karakol Komutanı için Muhtarların Başlattığı imza kampanyası kısa sürede 15 Mahalle Muhtarının imzasıyla Tamamlandı.
Çankaya Muhtar Vekili Ahmet Akyıldız

Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada, Çankaya jandarma Komutanı ve Tüm Güvenlik ekibinin sorumlu olduğu 15 Mahalle Muhtarları olarak Kendilerine teşekkür ederiz Burada gece gündüz demeden Halkımızın ve bizim Mal ve can güvenliğimizi sağlıyorlar 2 yıldır tüm Muhtar Arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz Biz kendilerinden Razıyız Tayini Sürmene Köprübaşı Jandarma komutanlığına çıkması bir yandan bizi üzerken Sürmene Köprübaşı yakın olması tesellimiz olsada Muhtar Arkadaşlarla konuşarak Jandarma Karakol Komutanımızın Kalması için bir imza kampanyası başlattık.
Tüm Muhtar Arkadaşlar Tereddüt etmeden imzaladık Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi ve Başkan Yardımcımız Burhan Akyıldız’a İmzalattıktan sonra Araklı Kaymakamımızın bilgisi doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığına enkısa zamanda teslim edeceğiz diye konuştu. Akyıldız Söyle Devam etti iki yıldır uyum içinde birlikte çalışıyoruz.
Tabiki Devletimizin verdiği kararlar herşeyden önde gelir Yalnız biz Komutanımızın kalması için Bize Düşen neyse onu yapmak istedik inşallah İsteğimiz Olumlu Sonuçlanır Komutanımız bizi biz ve bölge Halkı Komutanımızı tanıyor inşallah Hayırlısı Olur,diye ifade etti.

Haber Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’lı Muhtarlar’dan O Komutan İçin İmza Kampanyası

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin